Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Гандбол
| Обновлено 18 января 2022, 01:43
2499
2

Украина крупно уступает Норвегии

Отечественные гандболистки не смогли составить конкуренцию более сильному сопернику

| Обновлено 18 января 2022, 01:43
2499
2
Украина крупно уступает Норвегии

Україна – Норвегія 19:32

Після поразки збірній Угорщини у першому матчі основного раунду всі шанси на вихід у півфінал були втрачені і дівчата могли грати у своє задоволення, набиратися досвіду і насолоджуватися атмосферою. Гра з Норвегія носила для нашої збірної товариський характер, грати з цією збірною завжди складно, а грати у них удома вдвічі складніше. Нажаль, рівень наших гандболісток нижче, ніж норвежок, зовсім інше ставлення до гри, фінансування і розвиток дитячого гандболу.

Проте, початок матчу вийшов досить вдалим для збірної України, намагання грати "нога у ногу" з суперницями, не відпускати їх далеко, звісно добре, але... не той рівень, щоб отак грати з господарем Євро. Норвежки підшукали ключі до гри нашої збірної і без особливих проблем, заблокували спершу наш напад, про що свідчить «посуха» протягом 8 хвилин, а згодом "розблокували" наш захист і спокійно почали тікати у відрив. 6-13 після перших 30 хвилин, м’яко кажучи, результат не добрий і спокійність, яку проявили дівчата у першій половина, не допомагала їм, розумію втрачати було нічого, але ж за імідж держави треба було змагатись. Збірній Норвегії результат підходив, вони "засушили" гру і вміло користувалися помилками наших гандболісток у нападі.

Перевага повільно зростала протягом другого тайму і перед останніми п’ятьма хвилинами сягала 13 м’ячів, намагання були, але норвежки не дали українкам, навіть, зменшити різницю. 19-32 горіли на табло після фінального свистка, так втрачати було нічого, досвід здобули, але...Боротьби, як такої не було.

Перш за все, треба виділити дві складові у перемозі норвежок. Їх уміння реалізовувати швидкі атаки, зрештою, у нас таких моментів були дуже мало, 1 гол українок у відривах, проти 9 норвежок. Ну, а друга причина... Прекрасна гра лінійного гравця збірної Норвегії, задумайтесь, 6 кидків по воротах – 6 голів. 100% реалізація, таким результатом не кожен може похвалитися.

Розбирати хто винний будемо пізніше, а зараз головне відійти від цієї поразки і з новими силами, а головне мотивацією вийти на заключний матч з Францією.

Олексій Мандзій, Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 18
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

В Челси принято решение о будущем Мудрика
Футбол | 24 апреля 2024, 19:01 2
В Челси принято решение о будущем Мудрика

«Пенсионеры» расставили приоритеты в отношении украинца

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fenhelhaus
Гандболистки свою задачу выполнили - прорвались в финальную группу. Теперь ближайшие два года будут говорить, что мы по прежнему в элите европейского гандбола. ))
lkjhgfds19541010
Снова все провалила задняя линия. Непоправимое количество ошибок.Первые 4 ошибки Шимкуте, а потом Подпаловой- и исход игры был решон уже вначале. 7метров-смехота, как можно так тупо реализовывать.Наконец-то вырулила курортница- Горильская, звезда "Спарты,пенальтист высокого класса.Бахирева- это вообще пародия на гандбол.Ужас, слов нет.Туркало годиться только для ЧУ не больше.Единственное более менее у нас с флангами, были ошибки, но на исход матча они не повлияли.Быстрые передачи, подольше ганять мячяя. расшатывать оборону, больше задействовать фланги и итог был бы другой. Все не так сложно, ежу понятно.