Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Гандбол
|
2115
2

Німеччина - Україна - 30:27

Гандбольна молодіжна збірна України розпочала кваліфікаційний турнір ЧС-2011 з поразки

Німеччина - Україна - 30:27
Молодежная сборная Украины по гандболу

Німеччина - Україна 30:27 (13:11)

Починалося все для збірної України непогано. Запропонувавши німцям від початку матчу активний захист, наші хлопці двічі відзначилися і вийшли вперед - 2:0. Однак, незабаром їх перевага розтанула на очах: гості пристосувалися до захисної тактики українців. На подальший розвиток подій суттєво вплинули і два попередження гравцям нашої команди, які дещо остудили запал вітчизняної збірної. Надалі ініціативою повністю володіли німецькі гандболісти. Наприкінці першої половини матчу ціною неймовірних зусиль нашим гравцям вдалося скоротити розрив у рахунку до «-2» - 11:13.  

Другий тайм розпочався з атаки українця Максима Бегаля - 12:13, однак розвинути стартовий успіх нашим хлопцям не вдалося. Багато в чому перешкодили і двохвилинні вилучення вітчизняних гравців. Фактично половину другого тайму жовто-блакитна команда провела в меншості. Втім, навіть у такому скрутному становищі підопічні Олександра Зборщика трималися гідно. Чого варта гра українського розігруючого Дениса Ісанчука: він самотужки доклав чимало зусиль задля позитивного підсумкового результату для своєї команди. Хоча удача цього вечора зрадила українцям: більшість кидків у ворота суперника, зроблених нашими хлопцями під час гри в меншості, летіли повз ворота. 

Німці у другому таймі знову вийшли вперед на 4 м`ячі. Здавалося, що інтрига померла. Але два швидких відриви у виконанні Артема Козакевича - і українці скоротили розрив у рахунку до «-2».
На більше, на жаль, наших хлопців не вистачило. Відсутність рівноцінних замін (протягом всієї гри на майданчику боролися за перемогу в основному 6-7 осіб) не дозволила молодіжній збірній України на завершальній стадії поєдинку зачепитися хоча б за нічию. 

Останній гол німці закинули за кілька секунд до фінальної сирени - 27:30. 

Так, поразка. Але ця поразка, за яку не соромно.

А у першому матчі ігрового дня кваліфікаційного відбору до Чемпіонату Світу-2011 збірна Швейцарії без проблем переграла збірну Ізраїлю з рахунком 42:22. Тож після першого дня визначилися одноосібні лідери – це збірні Швейцарії та Німеччини, які завтра, 8 січня, зійдуться в очному поєдинку. В іншому матчі українці зустрінуться зі збірною Ізраїлю.

ФГУ

Александр Тишура
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 23
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
JohnyTempus
не зватает нам характера украинцам часто. Либо менталитет такой, либо с командами не работают на психологическом уровне (скорее всего). а иногда это важнее даже навыков. умений, физ.формы.
fksumy
ну с Германцами нечо так Удачи вам парни