Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Велоспорт
|
1109
0

У Ярослава Поповича вкрали машину

На минулому тижні після п'ятимісячної перерви провідний вітчизняний велогонщик Ярослав Попович відвідав Україну

Спочатку галичанин дав прес-конференцію в Києві, а потім заїхав на пару днів погостювати до рідного Дрогобича. Разом із Славою до Дрогобича відправилася знімальна бригада телеканалу «Мегаспорт» у складі журналіста Олександра Мащенко і оператора Юрія Дзекунова, що вирішила зняти сюжет про Поповича на його батьківщині. У понеділок, після низки інтерв'ю (найближчим часом sport.ua опублікує ексклюзивне інтерв'ю з Ярославом) Ярослав відвіз журналістів до Львова. Зупинившись у 18:40 біля залізничного вокзалу, Слава вирішив допомогти хлопцям вивантажити їх речі з багажнику. Ключі від авто Попович, який вже вісім років мешкає в Італії і тому має цілком європейський менталітет, залишив в машині. А коли велогонщик віддав речі журналістам і став з ними прощатися, хтось з перехожих швидко заскочив на сидіння водія і миттєво погнав авто, передає прес-служба Ярослава Поповича.

Ярослав оперативно звернувся в міліцію, яка зв'язалася з італійською автоугоною компанією. По супутниковій сигналізації було визначено місцезнаходження машини. BMV Х5 опинилося в одному з львівських гаражів. Співробітники правоохоронних органів влаштували там засідку, але до ранку вівторка ніхто біля гаража не з'являвся. Після чого гараж був зламаний і машина звільнена. Ось тільки ключів від неї в гаражі не опинилося. Також з салону був викрадений гаманець дружини Поповича Синді. Сьогодні Ярослав більшу частину дня пробув в міліції, де писав заяви про крадіжку машини. В середу дрогобчанін збирається прилетіти до Києва, звідки відправиться в Італії за ключем для власного авто.

Із-за цього прикрого інциденту -- підкреслив Ярослав в розмові з представником своєї прес-служби -- зривається план моєї підготовки до «Тур де Франс»-2006. Чесно кажучи, від факту ТАКОГО угону машини я якийсь час перебував в прострації. Напевно, я відвикав від суворої української дійсності. Знаєте, чому я приїжджаю на Україну на авто? Я приводжу в рідну школу дітям обладнання та екіпіровку з велоспорту. Допомогою юним велогонщикам, тому що пам’ятаю, в яких умовах сам тренувався в Дрогобичі. А зараз навіть не знаю, чи приїду наступного разу в Україну на власній машині.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 23:46 1
Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами

Елена Рыбакина в трех сетах переиграла Викторию Азаренко в полуфинале соревнований

Бой Тайсона с блогером могут отменить, если Майк не пройдет необычный тест
Бокс | 29 марта 2024, 05:09 0
Бой Тайсона с блогером могут отменить, если Майк не пройдет необычный тест

Поединок запланирован на 20 июля в штате Техас (США)

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.