Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
995
0

«Наша мета – розвивати в Україні масовий спорт» - Мирослав ДУТЧАК

21 травня 2006 року в Україні стартує Всеукраїнський фестиваль "Єдиноборства – масовий спорт"

«Наша мета – розвивати в Україні масовий спорт» - Мирослав ДУТЧАК

Повідомив на прес-конференції, присвяченій проведенню заходу заступник Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Мирослав ДУТЧАК.

Захід проводиться за ініціативою Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, місцевих органів виконавчої влади та за сприяння всеукраїнських громадських об’єднань з неолімпійських видів єдиноборств.

Як поінформував Мирослав ДУТЧАК, фестиваль розпочнеться одночасно 21 травня о 17:00 годині у всіх населених пунктах України, де діють осередки всеукраїнських громадських об’єднань з неолімпійських видів єдиноборств, спортивні клуби, відділення спортивних шкіл.
Основною метою Фестивалю, за словами заступника Міністра – є залучення якомога більшої кількості населення до занять масового спорту.

«Це прекрасна форма оздоровлення, особливо перед початком літнього відпочинку та популяризація здорового способу життя», - зазначив Мирослав ДУТЧАК.

По всій Україні на центральних майданах та головних спортивних спорудах населених пунктів відбудуться показові виступи провідних спортсменів та майстер-класи з айкідо, боротьби самбо, боротьби на поясах, карате (усі версії), кікбоксінгу (усі версії), козацького двобою, панкратіону, рукопашного бою, сумо, таїландського боксу, таеквондо (ІТФ), універсального бою, ушу-гунфу, фрі-файту. Всього буде презентовано одночасно 30 видів єдиноборств.

«Сподіваюсь, що цей Фестиваль стане традиційним і кожну третю неділю травня ми зможемо спостерігати за прекрасним спортивним шоу», - сказав заступник Міністра.

Прес-служба

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.