Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
999
0

Переможцем змагань пам'яті Олексія Баркалова стала перша збірна України

Трофей залишився вдома

Переможцем змагань пам'яті Олексія Баркалова стала перша збірна України

Другий раз в українській столиці проводився міжнародний турнір пам'яті видатного харківського ватерполіста й тренера. На відміну від минулорічного, коли успіх святкувала студентська збірна Росії, цього разу перше місце відстояла національна команда України. Своїм приїздом до Києва учасники віддавали належне генію Баркалова, але водночас перевіряли свої можливості напередодні більш відповідальних офіційних стартів європейської кваліфікації.

У третій день змагань у Палаці водних видів спорту збірна України поступилася гостям з Польщі через провал у першому періоді — 1:4. Надолужити прогаяне підопічні Юрія Дрозіна не зуміли. Проте формат турніру дозволяв їм реваншуватися у фінальному поєдинку, куди потрапили обидві команди. Білоруси пручалися у матчі проти українців, але ключовим для них став програш полякам у перший день «Кубка пам'яті Баркалова». Тоді «сябри» поступилися одним м'ячем, прибувши на гру буквально з потяга.


У рідних стінах перша збірна України зуміла постояти за свій престиж і переграти команду Польщі, хоча ще перед заключним періодом рахунок був нічийним — 5:5. Як сказав потім кращий гравець змагань Сергій Рябченко з чемпіона країни, маріупольського «Іллічівця», ми не мали права програти два дні поспіль.

 

ТАБЛО

2-й тур. Польща — Україна-2 — 14:5, Україна-1 — Білорусь — 10:7.

3-й тур. Білорусь — Україна-2 — 15:6, Україна-1 — Польща — 8:9.

За третє місце: Білорусь — Україна-2 — 20:2.         Фінал. Україна-1 — Польща — 9:5 (Сословський (3), Рябченко (2) — Скуратов (2)).

Газета Україна Молода

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.