Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Тяжелая атлетика
|
2033
3

Коробка продолжит спортивную карьеру после дисквалификации

Самая сильная женщина Украины вернется в спорт

Найсильніша жінка України, Ольга Коробка, збирається повернутися у великий спорт. 26-річну важкоатлетку наприкінці минулого року за вживання допінгу дискваліфікували на чотири роки. Здавалося б, кар'єрі дівчини прийшов кінець, але зібравши волю в кулак олімпійська призерка повернулась до тренувань. Зараз Ольга чекає рішення міжнародних інстанцій з надією, що термін покарання скоротять. Як живеться нашій стронг-вумен знає Сергій Ружицький.

Миттєвості слави Оля згадує дорогою на тренування. Після дискваліфікації у дівчини була депресія, вона змінила номер телефону. Але швидко зрозуміла, без штанги не зможе. Каже, - багато чиновників від неї відхрестилися. Підтримали друзі та матір з братом. Ідучи до спортзалу у Чернігові кидає погляд на власний портрет. Титули не дають опускати руки.

Після тренування Оля йде гуляти містом. Радіє, що нарешті з'явився час оглянути гармати у парку. Каже, тепер є час і для навчання. Якщо продовжити кар'єру не вдасться, стане тренером

Після дискваліфікації Олімпійський комітет не виплачує спортсменці зарплату. Утім, каже Оля, - їй вистачає. Є квартира і час подивитися на життя по-іншому.

Оля не втрачає надії, що дискваліфікацію зменшать з чотирьох років до двох. Тоді в неї буде можливість підготуватися до наступної Олімпіади.

Ольга Коробка, призерка Олімпіади-2008:

- Якби не моя доброта то я б зараз сиділа десь під дверима міжнародної федерації і кожен день оббивала пороги і говорила, що це несправедливо і зніміть з мене ту дискваліфікацію.

Зараз Ольга важить майже 160 кілограмів. І хоча у меню з'явилися солодощі, каже, що по-справжньому підсолодить життя їй шанс вийти на поміст.

Сергій Ружицький, кореспондент:

- В шафі медаль, а на душі печаль. Ця бронзова нагорода нагадує Ользі про останній для неї чемпіонат світу. Однак спортсменка сподівається що це було не останнє сходження на п'єдестал.

Сергій Ружицький, Сергій Коваль, «Новини», телеканал «Інтер», Чернігів

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
уух (праскурафф)
posaliv — 25.04.2012 17:59
Спасибо sport.ua, что эта новость без фото.
===========================================
просто коробка не помещается
dudya
Не гони так гнать
posaliv
Спасибо sport.ua, что эта новость без фото.