Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Плавание
|
1040
0

На фініші спортивної кар'єри стрибунка у воду Олена Жупіна народила первістка

«Формула успіху» чемпіонки світу

«Ім'я — це у спорті, у житті ж я — жінка», — каже Олена Жупіна, чемпіонка світу (1998) і Європи (1999), призерка Олімпіади-2000 та багатьох інших престижних міжнародних турнірів у стрибках у воду. Вода — стихія запоріжанки, і так уже сталося, що Олена й народжувала під акомпанемент потужної зливи. О  п'ятій годині ранку на світ з'явилася маленька Оля — вага 3600 г, зріст 56 см.

Молода мама і її чоловік, відомий у Запоріжжі мас-медійний бізнесмен Сергій Ябченко (комерційний директор радіо «Ностальжі»), кажуть, що дитину назвали на честь княгині Ольги і запевняють: це, мовляв, тільки початок, будуть ще й син, і донька. Олена уточнила терміни: «Тільки-но наберу форму, будемо працювати над наступним».


Сьогодні Жупіна-Ябченко може собі це дозволити: 23 серпня вона  відзначатиме свій 33-й день народження і розуміє, що спортивна кар'єра вже  позаду. Попереду — журналістська. Причому на інформаційне поле Олену  «вивів» спортивний коментатор Валентин Пересипкін, її перший чоловік. Між змаганнями вона бігала на журфак Запорізького університету і в 2002 році додала до вищої «спортивної» освіти ще одну. Уже з мас-медійним дипломом прийшла на запорізьку телекомпанію «Алекс», де впродовж кількох років веде авторську, звісно ж, спортивну програму «Формула успіху».

Андрій Багнюк, Україна Молода

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.