Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Спортивная гимнастика
| Обновлено 01 мая 2013, 13:35
1256
3

Гимнаст Олег Степко признан лучшим спортсменом апреля

Поводом для награждения стало завоевание Олегом титула чемпиона Европы

| Обновлено 01 мая 2013, 13:35
1256
3
Гимнаст Олег Степко признан лучшим спортсменом апреля

Національний олімпійський комітет визнав чемпіона Європи зі спортивної гімнастики Олега Степка найкращим спортсменом України в квітні.

Особистого наставника Олега Павла Нетребу названо найкращим тренером квітня.

На першості Старого світу в Москві наш спортсмен бездоганно впорався з комбінацією на брусах, отримавши від суддів 15,766 бала.

Цього разу перед Експертною комісією НОК стояло вкрай непросте завдання – вибрати найкращого серед чотирьох чемпіонів Європи. Нагадаємо, що у квітні чемпіонами континенту також стали важкоатлетки Юлія Паратова, Світлана Чернявська та гімнаст Ігор Радівілов (вправи на кільцях).

Серед цього квартету 19-річний Олег – наймолодший атлет, який вперше в своїй «дорослій» кар'єрі піднявся на європейський п'єдестал пошани й одразу – на найвищу його сходинку.

Уперше світ почув про запорізького гімнаста у 2010-му, коли на І літніх Юнацьких Олімпійських іграх у Сінгапурі він здобув 4 нагороди – дві золоті і дві срібні. Минулого року на Олімпійських іграх у Лондоні Олег Степко разом з товаришами по збірній фінішував четвертим у командних змаганнях.

Європейська спортивна спільнота високо оцінила досягнення українського гімнаста, який увійшов до п'ятірки найталановитіших молодих атлетів Європи.

НОК

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lvurgaft
Видел его выступление.Молодец!!!Гимнаст очень высокого уровня.Способен на самые большие достижения.
Kot-kharkiv
Молодчага, парень!
solova63
О! Я смотрю комментов на этой ветке-аж ни одного! Как всех интересует спорт. гимнастика. По всей видимости, раз в 4 года, во время ОИ!
P.S. А стоит только этому Степко принять другое гражданство (не дай БОГ, конечно!)- ух что тут начнется!!! Таковы уж у нас люди...