Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Плавание
|
870
0

Украинки завоевали две медали по плаванию

Украинские пловчихи завоевали «серебро» и «бронзу» в первый день международных соревнований в Греции

Українські плавчині завоювали срібло та бронзу у перший день міжнародних змагань з плавання Multinations, які розпочалися сьогодні у Греції, повідомляє Федерація плавання України. 
 
Христина Панчішко виборола срібну медаль на 400 м комплексним плаванням. Її результат – 5:01.64. Золото здобула спортсменка з Греції Ілектра-Варвара Лебл (4:58.34),  бронзу – спортсменка з Польщі Пауліна П`єкота (5:03.94).
 
Наша плавчиня Орина Якуба завоювала бронзову медаль на 100 м вільним стилем. Вона фінішувала за 57.93. Золото на цій дистанції виборола плавчиня з Бразилії Сара Маркес (57.48), срібло – плавчиня з Греції Бака Васілікі-Стайрола (57.71).    
 
«Уся українська команда перебуває у дуже хорошій формі та налаштована оптимістично. Головне завдання на змаганнях у Греції – показати високі результати на воді і я впевнений, що наші плавці це зроблять», - сказав головний тренер збірної команди України з плавання та голова тренерської ради Федерації плавання України Андрій Сердінов.
 
Україну на міжнародних змаганнях з плавання у Греції представляє команда з 13 плавців: Юлія Смаль, Владислав Савенков, Сергей Бужор, Тарас Бойчук, Іван Адамович, Владислав Чумак, Андрій Стрюков, Дмитро Прожога, Валерія Тимченко, Христина Панчішко, Поліна Шинкаренко, Маргарита Смірнова та Орина Якуба.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.