Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Спортивная гимнастика
| Обновлено 07 мая 2014, 11:33
1298
0

МинСпорта: на финансирование турнира Захаровой денег нет

Булатов по-прежнему не намерен выделять бюджет на коммерческий турнир

| Обновлено 07 мая 2014, 11:33
1298
0
МинСпорта: на финансирование турнира Захаровой денег нет
dsmsu.gov.ua

Фінансування спортивної гімнастики у 2014 році відбудеться в запланованому Державним бюджетом обсязі.

Про це йдеться в заяві Міністерства молоді та спорту у відповідь на звинувачення окремих представників цього виду спорту.

Так, у 2014 році на фінансування спортивної гімнастики заплановано 6,3 млн грн. На даний момент уже витрачено 3 млн грн. Торік закладене фінансування склало 6,7 млн грн, з них фактично було витрачено 6,2 млн грн. Таким чином, розмови про зменшення фінансування не відповідають дійсності.

Разом з тим, у зв’язку з загальним скороченням бюджетних витрат рішенням Уряду та Верховної Ради України було скасовано бюджетну надбавку (додаткові кошти, що передбачені за бюджетною програмою) про виділення 3 млн грн на проведення "Кубку Олімпійської чемпіонки Стели Захарової". Наразі Міністерство не має вільних 3 млн. грн на фінансування цього іменного турніру. До того ж його проведення заплановане організаторами на середину вересня – за два тижні до Чемпіонату світу зі спортивної гімнастики в Китаї, коли основні склади команд просто не зможуть дозволити собі порушити тренувальний графік та приїхати в Київ.

Саме тому Стеллі Захаровій було запропоновано переглянути бюджет свого заходу, дати та зайнятися пошуком спонсорів. Міністерство зі свого боку теж почало роботу з комерційними структурами та спортивними меценатами. Однак треба розуміти, що спонсорам потрібен якісний маркетинговий продукт, а не скандали у засобах масової інформації. І міністр, і його заступники готові в спокійному режимі допомагати всім, хто хоче працювати на результат і популяризацію спорту.

Фінансування ж участі національної збірної з гімнастики у Чемпіонаті світу в Китаї буде здійснено у повному обсязі, вказано у офіційному прес-релізі міністерства.

Нагадаємо, що Стела Захарова раніше закликала Дмитра Булатова підти у відставку.

Sport.ua 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.