Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
|
1319
1

Проголосуй за украинских легкоатлетов!

Трое украинцев претендуют на звание легкоатлета года

Проголосуй за украинских легкоатлетов!
Відразу троє українців претендують на звання найкращих в Європі за підсумками 2014 року.
 
На звання найкращого легкоатлета 2014 року за версією ЕА претендує Богдан Бондаренко. Цього року на етапі «Діамантової ліги» в Нью-Йорку українець повторив рекорд Європи зі стрибків у висоту, який тримався протягом 27 років (2,42 м), і тим самим встановив національний рекорд України. Бондаренко виграв чемпіонат Європи, Континентальний кубок ІААФ, три етапи «Діамантової ліги». Сезон у Богдана тривав чотири місяці, протягом яких йому вдалося зберегти форму, яка дозволяла стрибати на рівні 2,40 м і вище на всіх стартах, де це було необхідно.
За Богдана Бондаренка голосуємо за посиланням.
 
На звання найкращої легкоатлетки 2014 року за версією ЕА претендує Ольга Саладуха. Цього року Ольга виграла срібну медаль чемпіонату світу в приміщенні з потрійного стрибка. Це був єдиний офіційний турнір, з якого в українки раніше не було нагород. Другою вона була й на командному чемпіонаті Європи. А в Цюриху виграла третій поспіль титул чемпіонки Європи. Сезон Саладуха завершила третім місцем на Континентальному кубку ІААФ.
За Ольгу Саладуху голосуємо за посиланням.
 
На звання «Зірка, яка сходить» у 2014 році за версією ЕА претендує Альона Шамотіна. Вона стала першою в історії України спортсменкою, яка виграла медаль юніорського чемпіонату світу з метання молота. І відразу «золото» (66,05 м). У березні Альона була другою на зимовому Кубку Європи з метань серед молоді. Їй належить і найкращий результат сезону в світі серед юніорок – 68,43 м, що більше, ніж на метр далі від найближчої переслідувачки.
За Альону Шамотіну голосуємо за посиланням.
 
Голосування у всіх трьох категоріях триває до 3 жовтня.

ФЛАУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
nekton
На сайті WTA також можна проголосувати за Світоліну в номінації "Висхідна зірка WTA", має шанс попасти на фінальний турнір WTA