Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Гандбол
| Обновлено 18 января 2022, 01:37
4118
4

Євро-2014. Україна – Норвегія 23:34

Норвегія декласувала Україну у другому таймі

| Обновлено 18 января 2022, 01:37
4118
4
Євро-2014. Україна – Норвегія 23:34

Збірна України знову провалює другий тайм, а разом з тим зазнає другої розгромної поразки на турнірі. Норвегія не продемонструвала нічого особливого, скандинавки зіграли впевнено і якісно – цього виявилося достатньо, щоб розтрощити синьо-жовту дружину. Чи були винесені хоч якісь уроки після першого поєдинку?

Початок першого тайму викликав якась відчуття дежавю: знову пропускаємо багато, забиваємо -  практичного нічого. Збірна Норвегії уже на стартових хвилинах гри здобула собі перевагу у три м’ячі і здавалося, що вони продовжать нарощувати свою перевагу й надалі. Але скандинавки трішки скинули оберти, дозволили українкам атакувати і за це були покарані. Станом на п’ятнадцяту хвилину Україна уже відігралася і намагалася вдало атакувати далі. Навіть на той момент вперто не покидало відчуття дежавю – десь подібна ситуація вже була. Протягом останньої десятихвилинки першого тайму синьо-жовті знову відпустили суперниць. І тут навіть якось не можна спихати все на суддів, як у попередній грі, цього разу абсолютно все було в наших руках, але нічого не вийшло. Сирена зафіксувала перевагу норвежок у чотири м’ячі – 13:17.

Після хорошої, але неефективної, першої половини гри, другий тайм мав показати справжнє обличчя України. Як ж тут забути провал дводенної давності, провал якраз у другому таймі? І перші ж хвилини знову розставили все на свої місця: теперішня Україна не суперник Норвегії і цікаво, чи зможе така синьо-жовта дружина щось протипоставити Румунії. Як і данки в неділю, норвежки приклали трішки зусиль і пішли в відчутний відрив. Їхня перевага в рахунку все збільшувалася і збільшувалася, тоді як українки повністю перестали забивати. Якби ж то тільки Україна не забивала…А скільки ж то ще втрат на рівному місці було, скільки провалів у захисті? Сухий статистичний факт: Норвегія забила вісім м’ячів у контрвипадах (а їх всього було десять), тоді як в українок таких атак було всього-то дві (і лиш одна реалізована). В підсумку, Україна програла навіть не дев’ять, а одинадцять м’ячів. Хороший перший тайм і абсолютний провал у другому – хіба не дежавю?

Навіть нічого не хочеться писати про майбутній матч. Тепер здається, що і Румунія спроможна «змести» нас з майданчику. Тим не менш, треба вірити в краще. Якщо і критикувати, то краще уже після завершення третього туру. А поки в України ще є шанси на вихід у наступний раунд, для того потрібно просто обіграти румунок, які сьогодні якимсь чином втратили перемогу над данками – 29:29.

Україна – Норвегія 23:34 (13:17)          

Україна: Ольга Лаюк (1/3), Анастасія Підпалова (1/2), Вікторія Борщенко (2/6), Ольга Ніколаєнко (5/12), Анна Редько (2/5), Ірина Глібко (7/8), Тамара Смбатіан (1/2), Наталія Воловник (2/5), Ольга Передерій (2/4).

Норвегія: Бетіна Рігельхут (3/3), Вероніка Крістіансен (3/5), Хейді Льоке (5/6), Кароліне Бріванг (1/2), Нора Мьорк (6/10), Стіне Офтедаль (1/3), Лінн-Крістін Корен (4/4), Мая Якобсен (1/1), Камілла Херрем (4/5), Перніле Вайб (6/6).

Олексій МАНДЗІЙ, Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Сергей Николаенко
Несмотря на такие поражения,играют девчата классно,нужно не забывать Шамкуте взяла российское гражданство и если не ошибаюсь Манагарова,девчата при возможности бегут и их понять можно с нынешним отношением к спорту,так что играют ещё не плохо,шансы против Румынии есть,нужно сыграть так-же легко и всё будет хорошо.
Bandera.Lviv
це були ФАВОРИТИ, а в останьому матчі необжідно БИТИСЬ за результат
George Shabaev
Як на мене, на контратаках пропускали через погану фізичну форму. Заплили дівчата