Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Водное поло
| Обновлено 29 января 2015, 10:21
928
0

Ватерполисты Динамо готовятся к матчам чемпионата Украины

Наставник львовской команды рассказал о последних успехах подопечных и тренировочных сборах

| Обновлено 29 января 2015, 10:21
928
0
Ватерполисты Динамо готовятся к матчам чемпионата Украины
Чинні чемпіони України та володарі національного Кубка, ватерполісти львівського «Динамо» успішно зіграли на міжнародному турнірі в польському Островці-Свентокшиському.
 
Львів’яни залишили позаду збірні Польщі, Молдови та Литви. Утім, до матчів чемпіонату України ватерполісти «Динамо» готуватимуться не в повному складі. Про це розповів головний тренер команди Ігор Зінкевич.
 
«Турніром я задоволений, – каже Ігор Зінкевич. – За винятком Володимира Ситника, який не мав візи, зібрали оптимальний склад команди. Якщо відверто, то виграти турнір для нас не було головним. Хотілося пограти на «великій» воді. У нас була чудова можливість переглянути в дії всіх гравців, зокрема нашу молодь. Зважаючи на це, а також рівень суперників, дозволяли собі починати матчі не основним складом. У перших трьох іграх основа виходила лише з третього періоду.
 
Щодо наших суперників, то перший матч провели з Литвою. Ця команда сподобалася, але ми на голову були вищі від неї. Збірна Молдови приїхала фактично тим складом, яким виступала на «Кубку Карпат». Молдовани добре плавали, але на цьому етапі ми виглядали потужніше за них. Наш основний суперник, збірна Польщі грала без трьох основних гравців. Незважаючи на це, поляки були хорошим колективом. Перший матч між нами та поляками був цікавим та напруженим. А от на другий поєдинок господарів турніру не вистачило. Тут далася взнаки фізична підготовка команди. Зокрема те, що перший матч ми грали ввечері, а наступний – зранку. Ми запропонували полякам високий темп, який вони не витримали. Зважаючи на це, могли «закривати» всі питання щодо переможця ще в першому періоді. Відзначу, що у фіналі, на відміну від попередніх матчів, ми починали грати основним складом.  
 
Загалом ця гра нам удалася і показала, що ми на правильному шляху. На «великій» воді команда прогресує. Звісно, є деякі помилки, але без них не буває. У цій грі в нас дійсно була команда – один за всіх і всі за одного. Відчувалося, що в наших хлопців був командний дух.
 
За участь у цьому турнірі хотілося б подякувати нашому президенту Олександру Свіщову. Фактично лише за тиждень до старту турніру зусиллями нашого президента стало відомо, що ми їдемо до Польщі. Як показали матчі в Островці-Свентокшиському, таких турнірів нам треба якомога більше.    
 
Зараз команда у Львові продовжує підготовку до чемпіонату України. Утім у мене як у головного тренера цей процес буде дещо зірвано, оскільки кілька гравців невдовзі їде на збори з молодіжною збірною України, а ще кілька – з основною. Тренувальний процес, звичайно, зірветься, однак шукатимемо вихід із цієї ситуації. Як-не-як, таке трапляється не вперше (сміється)», – підсумував Ігор Зінкевич.  
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.