Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Велоспорт
|
570
0

Гончара відсторонили

Він не вийде на «Тур де Франс»

Український велосипедист Сергій Гончар, 36 років, не візьме участі у найпрестижнішій велобагатоденці «Тур де Франс». Вона стартує 2 липня. Керівництво німецької команди «Т-Мобайл», за яку виступає рівнянин, вирішило відсторонити його від гонки.

Гончар уже пропустив «Джиро д’Італія». Команда Гончара сумнівається у результатах його аналізів і підозрює у зв’язках з доктором Фуентесом, який надавав гонщикам заборонені препарати.

Чому вас відсторонили від гонок?

— Начебто лікарі знайшли аномалії в моїх аналізах. Які саме — не повідомили. Провів повторне поглиблене обстеження. Кожні п’ять днів їздив з Італії до Німеччини, здавав нескінченні аналізи. Кілька тижнів тому керівництво команди сказало мені, щоб готувався до «Тур де Франс». Про те, що мене зняли з гонки, дізнався з преси. Був у шоці.

Тобто керівництво «Т-Мобайл” навіть не повідомило вам про своє рішення?

— Точно. Ніхто на зв’язок не вийшов. Надіслав їм кілька листів електронною поштою, але відповіді не дочекався. Неетично повелися. Я ж не хлопчик. У липні 37 виповниться.

Доктора Фуентеса знаєте?

— Ніколи з ним не спілкувався.

Що робитимете далі?

— Стежитиму за «Тур де Франс» у ролі глядача. Уболіватиму за Ярослава Поповича з Дрогобича. Можливо, до Рівного приїду, де востаннє був у лютому.

Контракт Гончара з «Ті-Мобайл» закінчується у кінці нинішнього року. Сергій каже, що з команди йти не хотів би. Його тримає висока зарплата. Кажуть, Гончар отримує 700 тис. євро за сезон.

— 700 тисяч? — перепитує велосипедист. — Що ви! Українцеві стільки не заплатять.

Газета по-українськи

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.