Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
3006
0

«Гонка нации» собрала более 1000 участников

Первый этап уникального проекта состоялся в Киеве на мототреке «Пирогово»

«Гонка нации» собрала более 1000 участников
На минулих вихідних у Києві на території мототреку «Пирогово» відбувся перший етап унікального проекту «ГОНКА НАЦІЇ» - «ЗАБІГ СИЛИ». Більше ніж 1000 відчайдух поринули у світ драйву та незабутніх емоцій.
 
Забіг проходив у чотирьох категоріях: ELITE, STANDARD, MILITARY та TEAM. За результатами категорії ELITE, який був розрахований на найбільш витривалих та підготовлених учасників, найкращий результат серед дівчат показала Соснова  Віра, вона здолала трасу за 33 хв., друге місце - Мігель Анна (35 хв.), Гавриленко Світлана з результатом 38 хв. посіла третю сходинку. Перший результат серед хлопців у Рогозовського Вадима - 26 хв., друге місце - Ходико Олександр (26 хв.), третя сходинка - Король Роман  (28 хв).
 
У командному забігу TEAM кращою була команда «Булат». У цій категорії фініш зараховувався по останньому учаснику команди. 
 
Забіг MILITARY мав військовий характер. В цій категорії свої сили випробовували правоохоронці, військовослужбовці, рятувальники та учасники АТО. Цього разу у змаганнях брали участь гравці АФК "Миротворець". Склад команди: бійці Національної гвардії України, учасники АТО інших підрозділів, волонтери, переселенці зі Сходу України та Криму, а також люди з міцною громадською позицією. Частину зібраних коштів від забігу MILITARY буде передано на потреби постраждалих військових у зоні АТО.
 
Спеціально для «ЗАБІГУ СИЛИ» були збудовані спеціальні траси, до створення яких були залучені професійні спортсмени та керівники елітних спецпідрозділів ЗСУ, СБУ та МВС. Учасники пройшли крізь воду, вогонь та безліч складних перешкод на шляху до фінішу.
 
«Ми вдячні всім, хто в нас вірив. До цього дня ми готувались декілька років. І я дуже радію, що нам вдалось провести ці змагання в Україні. Це першій із запланованих забігів. Наступного разу ми зробимо на порядок важчу трасу, тому що, як показала практика, вона все таки була не достатньо серйозна, я вважаю. Ми плануємо провести другий етап «ГОНКИ НАЦІЇ» у Львові. У планах проводити змагання в різних регіонах України. «ГОНКА НАЦІЙ» - це спосіб життя», - прокоментував організатор змагань Юрій Подлєсний. 
 
Цей формат вже давно здобув багато прихильників у всьому світі. Подібні змагання проводять у США (SPARTAN RACE, TOUGH MUDDER, SUPER HERO, MUD RUN, THE COLOR RUN) та Австралії (TRU GRIT). І тепер настала черга українців випробувати себе на силу та витримку. Змагання складаются з трьох етапів: «Забіг Сили» (5+ км. - 15 перешкод), «Забіг Волі» (13+ км. – 20 перешкод), «Забіг Духу» (21+ км. – 25 перешкод).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 48
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Женская сборная Украины узнала соперников на ЧЕ-2024 по гандболу
Другие виды | 18 апреля 2024, 21:23 5
Женская сборная Украины узнала соперников на ЧЕ-2024 по гандболу

В группу F также вошли Нидерланды, Германия, Исландия

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.