Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
4712
2

Олимпийская база в Конче-Заспе будет реконструирована

Состоялось заседания оргкомитета по подготовке сборной Украины к ОИ-2016

Олимпийская база в Конче-Заспе будет реконструирована

Міністр молоді і спорту України Ігор Жданов розповів про результати засідання оргкомітету по підготовці збірної України до Олімпійських ігор 2016 року:

«

Сьогодні відбулася дуже важлива подія. Під головуванням прем’єр-міністра Арсенія Яценюка пройшло засідання оргкомітету з підготовки збірної України до участі в Олімпійських іграх 2016 р. у Ріо-де-Жанейро. На ньому було ухвалено рішення про виділення коштів для оновлення спортивного інвентарю та реконструкції основної бази олімпійської підготовки у «Конча-Заспі». Уявіть собі цього рішення наші спортсмени очікували понад 4 роки!

Ще уряд Януковича-Азарова пообіцяв нашим олімпійцям, зокрема, спортивним гімнастам, закупити нові снаряди і гімнастичний килим. Не кажучи вже про подальшу розбудову бази. Але ці обіцянки, так і залишалися на папері. Зате у «регіоналів» вистачало і часу, і бажання, і особливого цинізму красти мільярди на Євро-2012 та під прикриттям інших спортивних подій.

Я також дякую прем’єр-міністру Арсенію Яценюку за доручення оперативно профінансувати всі видатки на підготовку до Олімпійських та Паралімпійських ігор-2016. Дійсно, кожна копійка, яка сьогодні настільки складно виділяється з бюджету, повинна дійти до спортсмена. І тоді ми побачимо достойний результат для України на Олімпійських іграх.

Тому, як би сьогодні усілякі популісти, реваншисти та критикани - не поливали діючий Кабінет Міністрів брудом. Якби вони не розповідали, що мовляв нічого не робиться і не змінюється. Сьогоднішнє рішення - це реальний приклад змін. І головне зміни самого ставлення чиновників до проблем наших громадян, якими, в тому числі, є й спортсмени. Обіцянки роздавати легко, а от вміти чути людей та вирішувати існуючі проблеми в умовах війни - дуже непросто. Не скажу, що все ідеально, однак ми щодня вчимося на своїх і чужих помилках, вчимося слухати і просто добре робити свою справу.

Дуже імпонує, що сам захід пройшов у формі відвертої розмови без жодного пафосу. Що прем’єр особисто та без купюр - поспілкувався із нашими спортсменами, пройшовся тими спортивними залами де вони займаються. Побачив умови в яких готуються майбутні олімпійські чемпіони такими, якими вони є. Відчув на прикладі наших спортсменів те, що Україна вміє перемагати та досягати високих результатів, навіть у важкі часи. Нам є чим і ким пишатися!»





 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин может не сыграть ответный матч против Баварии. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 18:50 0
Лунин может не сыграть ответный матч против Баварии. Стали известны причины

Место в воротах Лунина может занять Куртуа

Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 12:41 9
Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Опытным центральным защитником интересуется «Металлист 1925»

Элита socca Украины и Киева 2024
Другие виды | 25.04.2024, 21:45
Элита socca Украины и Киева 2024
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
blanko78
ну понеслась ))))))))))) кролика ждет капуста
пысы
Александр Шевчен..., 26.05.2015 22:36
ты на верно не совсем понял, то что будут "реконструировать" простым смертным не достанется, речь не о секциях идет
Александр Шевченко
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил