Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Спортивная гимнастика
| Обновлено 30 ноября 2021, 04:13
6710
1

ВЕРНЯЕВ: «Уже можно бороться за титул абсолютного чемпиона»

Чемпион Европейских игр - о своем выступлении в Баку

| Обновлено 30 ноября 2021, 04:13
6710
1
ВЕРНЯЕВ: «Уже можно бороться за титул абсолютного чемпиона»

Новоспечений чемпіон перших в історії Європейських ігор зі спортивної гімнастики Олег Верняєв одразу після тріумфу прокоментував прес-службі НОК України свій виступ та звернувся до спортивних вболівальників.

«На мій погляд, мені вдалося обійти суперників завдяки складності моєї програми. Думаю, я вже її «накатав». Хоча є ще деякі проблеми. В Баку я їхав захищати свої титули. З одного боку, здається, що це не так складно, але з іншого – розумію, що відповідальності ще більше. Думаю, після Європейських ігор можна буде боротися за титул абсолютного чемпіона світу», - зауважив Олег.

«Хочу висловити щирі слова вдячності всім тим, хто підтримував мене на трибунах. Я усіх чув і ця підтримка мені дуже допомогла. Для мене завжди дуже важлива підтримка з боку тренерів, вболівальників, моїх рідних. Останнім часом на змагання зі мною приїжджають мої батьки. Вони – мій найголовніший талісман», - відзначає наш чемпіон.

«Хочу звернутися до усіх наших вболівальників-співвітчизників! Друзі, вболівайте за Україну, а ми будемо приносити вам та рідній країні медалі. У нас попереду багато фіналів, будьте з нами», - сказав Олег Верняєв.

Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Comraddm
Спасибо тебе!
Мы всегда с тобой и Украиной!