Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Борьба
|
2933
0

Борцы греко-римского стиля стартуют на чемпионате мира

В Лас-Вегасе стартует лицензионный чемпионат мира

Борцы греко-римского стиля стартуют на чемпионате мира

Вже в понеділок, 7 вересня, в американському Лас-Вегасі стартує ліцензійна світова першість зі спортивної боротьби, програму якої відкриють змагання представників греко-римського стилю.

На найважливішому старті сезону Україну представлятимуть 8 борців-класиків, серед яких нещодавні тріумфатори перших в історії Європейських ігор – Жан Беленюк, Дімітрій Тімченко, Дмитро Пишков, а також бронзовий призер Олімпійських ігор в Пекіні Армен Варданян.

Наші греко-римляни прибули до Лас-Вегасу ще на початку цього тижня та вже встигли добре ознайомитися з містом-господарем турніру й вдало пройти процес адаптації.

Першими комплекти нагород та путівки на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро розіграють борці у вагових категоріях до 66, 75 та 98 кг. У вівторок (8 вересня) у боротьбу вступлять «класики» вагових категорій 59, 71, 80 та 130 кг, а у середу (9 вересня) боротимуться спортсмени у вазі до 85 кг.

Склад збірної України: Дмитро Цимбалюк (59 кг), Денис Дем'янков (66 кг), Армен Варданян (71 кг), Дмитро Пишков (75 кг), Олександр Шишман (80 кг), Жан Беленюк (85 кг), Дімітрій Тімченко (98 кг), Олександр Чернецький (130 кг).

Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.