Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Спортивная гимнастика
|
3953
4

НОК передал сборной Украины современный гимнастический ковер

Сборная Украины по гимнастике может, наконец, отрабатывать вольные упражнения на хорошем покрытии

Національний олімпійський комітет вирішив питання щодо забезпечення збірної України гімнастичним килимом для вільних прав.

Віднині на головній олімпійський базі України в Конча-Заспі наші гімнасти тренуються на найсучаснішому килимі «Janssen fritsen», який використовується під час проведення офіційних стартів під егідою Міжнародної федерації гімнастики.

Придбання саме такого килима загальною вартістю понад 840 тис. грн. було узгоджене з тренерським складом збірної України.

Сьогодні тренування наших гімнастів, які готуються до ліцензійного чемпіонату світу в Глазго, відвідав президент НОК Сергій Бубка.

Головний олімпієць країни поспілкувався зі спортсменами та тренерами й побажав успіхів на світовій першості, що відбудеться з 23 жовтня по 1 листопада поточного року.

«Питання спортивної інфраструктури та матеріально-технічного забезпечення зараз стоїть дуже гостро. Попри різні труднощі ми змогли вирішити питання і придбати сучасний гімнастичний килим. Сподіваюсь, що це дозволить нашим гімнастам якнайкраще підготуватися до Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро і продовжити славні традиції української школи гімнастики», - наголосив Сергій Бубка. 

 

Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Александр Шевченко
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
yanatr
Достучался Верняев! ..не с первого раза, но достучался.
Владимир Сагайдак
Ванька Конст, ты ли это? Ты что хочешь сказать что при Яныке наши атлеты блистали? А не при Яныке на летних ОИ мы меньше всего медалей взяли за всю историю украинского спорта?
Lennon750
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил