Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 17 февраля 2016, 15:43
1414
1

Игорь ЖДАНОВ: «Остаюсь работать в правительстве»

Действующий министр молодежи и спорта не намерен покидать свою должность

| Обновлено 17 февраля 2016, 15:43
1414
1
Игорь ЖДАНОВ: «Остаюсь работать в правительстве»
sport.ua

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов залишається на своїй посаді, незважаючи на те, що партія «Батьківщина» відкликала його з Кабінету міністрів. Про це чиновник повідомив на своїй сторінці в Фейсбук:

- На прохання Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка я залишаюся працювати в Уряді. Зараз не час розхитувати державний човен. Я гарно пам'ятаю, чим закінчився після Помаранчевої революції конфлікт всередині демократичних сил, конфлікт між Ющенком та Тимошенко – приходом до влади Януковича. Ми не маємо права повторювати цю помилку.

Вихід Батьківщини із коаліції – це сценарій глибинної політичної кризи, який в умовах війни може призвести до реваншу антиукраїнських сил або взагалі до втрати незалежності України. Я проти такого сценарію. Як активний учасник двох Майданів, маю право на таку оцінку.

Щодо мого відкликання. Наскільки я розумію, професійних претензій до мене немає. 15 лютого цього року профільний комітет Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму детально розглянув звіт про діяльність Мінмолодьспорту за 2015 рік та одноголосно визнав нашу роботу задовільною.

Моя позиція дуже проста і відповідальна. Нам сьогодні треба займатися не політикою, а наполегливо, закатавши рукава, працювати над вирішенням конкретних завдань. Залишилося півроку до літніх Олімпійських та Паралімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро. Для мене особисто забезпечення якісної підготовки та участі спортсменів збірних команд України в Олімпійських та Паралімпійських іграх - це головна відповідальність та пріоритет №1.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.