Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Спортивная гимнастика
| Обновлено 30 мая 2016, 17:51
3752
0

Олег ВЕРНЯЕВ: «Пощады мне не будет»

Украинский спортсмен все силы направит на подготовку к Олимпийским играм

| Обновлено 30 мая 2016, 17:51
3752
0
Олег ВЕРНЯЕВ: «Пощады мне не будет»
Sport.ua

На чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики лідер збірної України Олег Верняєв здобув золото і срібло. Чемпіоном Європи українець став в опорному стрибку, а срібло йому підкорилось у вправах на брусах.

- Враження від цього чемпіонату Європи у мене двоякі, - каже Олег Верняєв. - Дуже шкода за вільні вправи. Якщо відверто, то мене просто фізично не вистачило, так як увечері відбувалось повне багатоборство, а потім відразу вранці фінали. Це дуже важко! Зате дуже радий, що кожні змагання я відкриваю в собі нові таланти (усміхається). Цього разу мені пішов опорний стрибок. За дуже нелегкої конкуренції мені вдалось виграти і я дуже радий цьому! Ну а на брусах на превеликий жаль я не зміг третій раз поспіль стати чемпіоном Європи. Але знаєте що хочеться сказати? Мені не прикро що я програв перше місце росіянину Бєлявському. Він цілком заслужено став чемпіоном і я його з цим вітаю.

Що далі? Наскільки мені відомо до Олімпіади стартів у нас більше не буде. Як сказав мій друг Жан Беленюк, тепер ми закриваємось на базі і будемо проходити повну підготовку аж до фінішу цього циклу. Думаю, що там легко не буде. Тренер вже мене налякав, що тепер працювати будемо по-іншому. Я його слова розумію, як пощади мені не буде.

Источник Expres Online
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.