Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 08 июня 2016, 14:14
909
0

Бразилия стала ближе к украинцам

НОК Украины поздравил журналистов с профессиональным праздником

| Обновлено 08 июня 2016, 14:14
909
0
Бразилия стала ближе к украинцам
noc-ukr.org

Вже стало доброю традицією щорічно до професійного свята – Дня журналіста, Національний олімпійський комітет України вшановує та відзначає представників пера та мікрофону, які протягом року віддано служили олімпійським ідеалам та пропагували олімпійський рух. Внесок мас-медіа у розвиток олімпізму важко переоцінити.

Через 59 днів у столиці Ігор XXXI Олімпіади - Ріо-де-Жанейро, запалає Олімпійський вогонь. Символічно, що цьогорічне святкування професійного свята усіх журналістів було присвячене саме цій важливій спортивній події, а ще стало чудовою нагодою познайомитись з колоритною і незвичайною країною, якою є Бразилія.

Президент Національного олімпійського комітету України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка, міністр у справах молоді та спорту Ігор Жданов, голова Комісії НОК «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» Олег Волков, Олімпійська чемпіонка з фехтування Яна Шемякіна, чемпіонка світу з художньої гімнастики Анна Різатдінова, які вже мають омріяні путівки на Ігри-2016, та журналістська родина зустрілися у частинці Бразилії в Києві – бразильському гостинному стейк-хаусі «Grill do Brasil».

Гості закладу мали чудову можливість на собі відчути новий формат обслуговування для українців, але традиційний для бразильців - родізіо.

Кайпірінья, ананас на грилі та піканья швидко підкорилась нашим олімпійцям за допомогою умілих підказок досвідчених і майстерних гаучо-кухарів «Grill do Brasil», тож з впевненістю можна сказати, що Бразилія стала ближчою для нас.

Також журналісти з перших вуст дізналися про підготовку наших спортсменів до Олімпійських ігор-2016, з яким настроєм і у якій формі вони підходять до найголовніших стартів чотирьохріччя та що очікують від Ріо-де-Жанейро.

Теплі словам вдячності за плідну роботу, заслужені нагороди і подарунки – так представники мас-медіа відсвяткували разом з НОК своє професійне свято.

«Праця кожного з вас у досягненні наших спільних завдань – популяризації спорту та олімпійського руху, вихованні здорової та сильної нації – заслуговує найвищої похвали. Приємно, що протягом багатьох років, не зважаючи ні на які труднощі, ми йдемо пліч-о-пліч та відчуваємо взаємну підтримку. Впевнений, що наша співпраця буде продовжуватись і надалі. Нових творчих успіхів, натхнення у роботі та перемог у Ріо», - зазначив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

 

Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.