Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Велоспорт
| Обновлено 02 сентября 2016, 10:59
2384
0

Девять юных велосипедистов попали в страшную аварию под Броварами

Один спортсмен погиб, восемь попали в больницу

| Обновлено 02 сентября 2016, 10:59
2384
0
Девять юных велосипедистов попали в страшную аварию под Броварами
facebook.com/agarkusa

Під Броварами група велосипедистів Броварського вищого училища фізичної культури була збита фурою. Про це повідомив користувач соціальної мережі Facebook Анатолій Гаркуша.

«Жахлива трагедія під Броварами: один хлопчик загинув, в лікарні - восьмеро, троє з них у важкому стані

Страшне ДТП, яке своїми наслідками не вкладається в голові, сталося на автотрасі Чернігів - Київ, не доїжджаючи села Скибин Броварського району. Група спортсменів-велосипедистів, які навчаються у Броварському вищому училищі фізичної культури, поверталася до Броварів. Це був тренувальний заїзд. За попередніми даними, їх було 9- чи 10 чоловік, в тім числі й тренер. Він, до речі, один з трьох у тяжкому стані.

Близько 18.20-18.30 в них, можливо й на повному ходу врізалася фура. Бо гальмівний шлях достатньо великий, а між першими жертвами, та повною зупинкою цієї фури віддаль, напевне метрів 70-80. В результаті: один хлопчик загинув, троє в тяжкому стані, один - в середньом, решта - легкі. Всі вони доставлені у Броварську центральну районну лікарню. Ніхто з велосипедистів не залишився неушкодженим. Як кажуть ті, хто бачив момент аварії, але зрозуміло, що це неперевірені дані, фура не просто наїхала, а ще й протягнула декого з велосипедистів.

Я проїжджав мимо, напевно, хвилин через 10, а може й менше після аварії. Попереджаю: деякі фото не просто страшні. Але, переконаний, треба показувати. Треба, щоб водії, себто ми, ще і ще раз усвідомлювали, що таке дорога і до яких трагедій вона може привести. Та й всі учасники руху мають це пам’ятати.

За неперевіреними даними, хлопчик, кажу хлопчик, бо йому, як і решті юних спортсменів, на мій погляд років 13-14, родом з Донецької області. Батько його буквально напередодні привіз до Броварів, в училище резерву. Невідомо, чи вже займався він у Броварах, чи вперше сюди приїхав.

Зрозуміло, що на всі запитання, а особливо - що ж насправді сталося, відповіді дасть слідство. Але однозначно, що вантажівка наїхала на велосипедистів, коли було світло, дорога сухою. можу ще сказати, що фура - з болгарськими номерами. Їх було дві. за кермом, водії болгари - батько та син...», – написав Гаркуша на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Выход Шахтера в основу ЛЧ – под вопросом. Боруссия Д может все испортить
Футбол | 08 мая 2024, 06:45 43
Выход Шахтера в основу ЛЧ – под вопросом. Боруссия Д может все испортить

При триумфе Боруссии Д место обладателя трофея окажется занятым

На каком месте Ребров? Рейтинг коучей сборных, которые сыграют на Евро-2024
Футбол | 07 мая 2024, 22:45 5
На каком месте Ребров? Рейтинг коучей сборных, которые сыграют на Евро-2024

Наставник национальной команды Украины занимает 19-е место, лидер – Дидье Дешам

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.