Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 28 апреля 2017, 15:32
2245
0

Українські стронгмени битимуть рекорди

Цього вікенду відбудеться чемпіонат України серед богатирів

| Обновлено 28 апреля 2017, 15:32
2245
0
Українські стронгмени битимуть рекорди
Сезон українського стронгмену входить в активну фазу!  На цих вихідних відбудеться чемпіонат України серед найсильніших людей у трьох вагових категоріях – до 95 кг, до 110 кг та понад 110 кг. Федерація стронгмену України, котра  організовує ці змагання в  «Екстрим-парку» (колишній парк «Дружби народів»), обіцяє що, це буде феєрична та визначна подія, яка щиро здивує кількістю учасників, відкриттям нових зірок та встановленням рекордів.
 
Чемпіонат розпочнеться у суботу, 29 квітня о 10:00,  на території тренувальної бази Федерації стронгмену України «K2 Strongman gym» - у категорії атлетів до 95 кг. Цього ж дня відбудуться і змагання у двох важчих категоріях до і понад 110 кг. Переможців буде визначено у багатоборстві – за підсумками виконання п’яти вправ.
 
Наступного ж дня, 30 квітня, там же, в «Екстрим-парку», відбудеться «День рекордів». 3 11:00 найкращі стронгмени держави  будуть встановлювати рекорди України у 5 різних дисциплінах. Побачити усе це дійство і підтримати богатирів в їхньому прагненні до нових звершень можна цілком безкоштовно: вхід на змагання – вільний. 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.