Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 25 мая 2017, 20:59
748
0

27 українців стартує на етапі Кубку світу в Сегеді

Змагання пройдут 26-28 травня в Угорщині

| Обновлено 25 мая 2017, 20:59
748
0
27 українців стартує на етапі Кубку світу в Сегеді
canoe.in.ua

Понад 800 спортсменів, які представляють 66 країн, стартують на етапі Кубку світу в угорському Сегеді, зокрема чемпіони світу та Олімпійських ігор. Серед учасників 27 українських веслувальників (в тому числі 5 представників параканое). Графік стартів наших спортсменів, які, до речі, в повному обсязі побачити у прямих трансляціях - всього 6 сесій (26-28 травня), пізніше. А поки до вашої уваги невеличке превью змагань.

Так, в байдарці-одиночці на дистанції 200 метрів срібний медаліст Монтемор-у-Велью Ігор Трунов, а також Кирило Черноморов конкуруватимуть з олімпійським чемпіоном Ріо британцем Лі Хіті і та французом Максим Бомоном

На класичній дистанції 500 метрів виступить дворазова олімпійська чемпіонка новозеландка Ліза Каррінгтон, яка в Португалії виступала в командних човнах. Спробує скласти ій конкуренцію і Марія Повх.

Доволі цікава боротьба очікується в байдарці-двійці на дистанції 500 метрів, де виступатимуть фіналістки Олімпійських ігор Анастасія Тодорова/ Інна Грищун (4-е місце). Тут на перемогу претендуватимуть новостворений новозеландський дует Ліза Каррінгтон/ Кетлін Райан, а також олімпійські медалісти Франсіска Вебер та Тіна Дітце, який наші дівчатка випередили рік тому, на етапі Кубку світу в Рачіце, та угорки Габріела Сабо/ Кристина Цур-Фазекаш.

Екіпажі цих країн претендуватимуть на перемогу перегонах четвірок на цій же дистанції.

В перегонах байдарок-двійок на дистанції 1000 метрів український дует Віталій Цуркан/ Олег Кухарик захищатиме титул переможців першого етапу в боротьби з німцями, де пару легендарному Максу Хоффу складе Маркус Гросс, а також із сербами – срібними медалістами Ріо-2016 – Марко Томічевічем та Міленко Зорічем.

Хофф, до речі, стартує і в одиночці на дистанції 500 метрів, де, як повідомляли, стартуватиме і Олег Кухарик. А всього в цьому виді стартують 54 (!) спортсмени.

В каное-двійці на дистанції 1000 метрів зійдуться чемпіони Ріо в цьому виді Себастьян Брендель/ Ян Вандрі та бронзові призери Ігор Дмитро Янчук/ Тарас Міщук.

Аж 33 екіпажі боротимуться за перемогу в новому олімпійському виді – «байдарка-четвірка, 500м». Тож нашим хлопцям буде дуже складно захистити свій португальський титул. До речі, тренерський штаб збірної вирішив випробувати в четвірці Дмитра Костишена, який добре себе проявив на Кубку України. Крім нього в екіпажі - Кирило Черноморов, Іван Семикін та Ігор Трунов.

Крім того, організатори запланували цікавинки для глядачів, зокрема мікст-естафети одиночок 6х500 метрів. Тут Україна буде представлена в каное, причому двома командами - Наталя Жилюк та Едуард Шеметило, а також Дмитро Янчук та Людмила Лузан.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.