Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 02 августа 2017, 10:52
3298
1

Спортивний сайт Чемпіон припинив своє існування

Champion.com.ua закрився через свою неефективність

| Обновлено 02 августа 2017, 10:52
3298
1
Спортивний сайт Чемпіон припинив своє існування
champion.com.ua
Спортивне інтернет-видання Champion.com.ua припинило роботу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник сайту Ярослав Твардовський.
 
«Напевно, сьогодні найвідданіші читачі ресурсу, зайшовши на сайт, були здивовані відсутністю новин. Ні, ми не проспали початок робочого дня. Справа в іншому. Нас немає більше – Champion.com.ua канув за всіма канонами у ту саму Лету...»,  – написав він. – Останні 9 років свого життя я віддав цьому ресурсу, 7 з яких займав посаду керівника сайту.. Миттєвість важка... Керівництво вирішило так, як вирішило. Хоча є величезний плюс – я вперше за 9 років, які віддав Чемпіону й УП, буду відпочивати поспіль аж цілий місяць! А то і більше!», - заявив Твардовський.


Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик розповіла «Детектору медіа», чому припинив своє існування спортивний сайт Champion.com.ua.

«Ми завжди керуємося ефективністю наших ресурсів. На жаль, ефективність Champion.com.ua останнім часом залишала бажати кращого, про що свідчила статистика, - сказала пані Мусаєва-Боровик. – Тому ми змушені були вдатися до такої оптимізації… Стало зрозуміло, що засоби, які ми направляємо на підтримання «Чемпіону», доцільніше спрямувати на інші напрямки. На які саме – наразі говорити зарано, ми сподіваємось оприлюднити це у вересні. Це не означає, що ми відмовимось від спортивних новин, - вони, безумовно, будуть присутні у нашій стрічці».
 
За словами головної редакторки «УП», редакція сайту Champion.com.ua на чолі з Ярославом Твардовським була поінформована про це заздалегідь.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 8
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды
Хоккей | 24 апреля 2024, 15:25 13
Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды

Аризона Койотис на этот момент прекратила существование

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Oleg Bugaets
доволі часто відвідував цей сайт та залишав коментарі-ясно що не бездоганний але на фоні української дійсності ним сожна було користуватись-але це політика керівництва української правди які дуже далекі від спортивних подій