Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
|
1101
1

ЧМ-2017. Федерація підтвердила випадки зараження вірусом в збірній

Державний тренер В’ячеслав Тиртишник запевняє, що спортсменам нічого не загрожує

ЧМ-2017. Федерація підтвердила випадки зараження вірусом в збірній
ФЛАУ. Яна Качур

Державний тренер України з легкої атлетики В’ячеслав Тиртишник прокоментував ситуацію із зараженням українських спортсменів невідомою інфекцією в готелі, де зупинилася наша збірна.

«На жаль, така проблема існує. Багато спортсменів з різних команд дійсно заразилися норовірусом. Не оминуло це і нашу команду, але ситуація тримається під контролем. З нами в готелі живуть лікарі команди, а також представники медичної служби ІААФ, які діють згідно з рекомендаціями ІААФ і миттєво надають необхідну допомогу.

Якщо у людини з’являються симптоми, її відразу переселяють в окремий номер. Строк ізоляції – 48 годин. За цей час, як зазначив делегат ІААФ, атлет повертається у звичну форму. При цьому на стадіоні ретельно слідкують за тим, щоб жоден хворий спортсмен не прийшов туди, адже вірус передається тактильним шляхом. Тобто якщо хвора людина, приміром, взялася за ручку дверей, після неї це зробили ще кілька осіб, то існує дуже високий ризик того, що вони теж заразяться.

Делегати ІААФ зазначають, що для здоров’я людини даний вірус не несе загрози, проте наголошують на тому, що розповсюджується він дуже швидко. У зв’язку з цим, вкотре наголошуємо на необхідності дотримуватися правил гігієни і за будь-яких симптомів звертатися до лікаря». – сказав Тиртишник

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alekos59
33 страны уже с медалями а у вас то инфекция то акклиматизация то пеедерация. Засели в своей пеедерации, способны толька бабло пилить !!!