Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Гандбол
|
1070
0

Галичанка стала недосяжною для суперниць у чемпіонаті України

Цього року львівську команду суперницям вже не наздогнати

Галичанка стала недосяжною для суперниць у чемпіонаті України
Львівська «Галичанка» здобула чергові перемоги у чемпіонаті України сезону 2017/2018 рр. жіночої Суперліги. 15 та 16 листопада львів’янки в Херсоні у двох матчах перенесеного шостого туру здолали місцеву «Дніпрянку» з рахунками 27:22 (14:9) та 28:14 (14:5).
 
Найбільше голів за підсумками обох ігор у складі «Галичанки» забила Марина Коновалова — дев’ять; вісім м’ячів на рахунку Наталії Стрюкової, по сім голів в активі Наталії Сабової та Софії Давидянц.
 
 
Головний тренер «Галичанки» Тетяна Штефан: «З Херсоном завжди грати нелегко, тим більше у них вдома, але все ж гра була на нашому боці.
 
Перший матч дався важче, ніж другий. Але упродовж всієї гри ми випереджали дніпрянок на кілька м’ячів. Чудово зіграла наша Марина Коновалова, я  вважаю, що вона – найсильніший лівий крайній гравець в Україні. З кожним матчем все краще і краще показує себе Наталія Сабова — це важливий гравець, який виконує чорну роботу в команді, як в захисті, так і в нападі.
 
У другій грі «Дніпрянка» взагалі не мала шансів, ми вели в рахунку зі значним відривом.  Більше дали зіграти молодим гандболісткам, яких в першому матчі залучали менше. Надійно відстояла на воротах Марія Гладун, попри те, що перший матч їй не пішов. З польових гравців відзначу знову Наталію Сабову та Марину Коновалову. Так само задоволена Наталією Стрюковою — їй лише  піднось м’ячі і вона буде забивати. Хочу віддати належне й нашим центральним — Софії Давидянц і Мар’яні Маркевич — вони стабільні,  тримають дисципліну в грі, що є важливим для центральних, стрімко прогресують.
 
Отож, ми заробили чотири очки, закріпилися на верхівці турнірної таблиці — завдання на даний момент виконали».
 
Завдяки цим перемогам «Галичанка» забезпечила собі недосяжність у турнірній таблиці  до кінця  року. Адже у 2017 році заплановано ще один, сьомий тур (8-9 грудня), і за будь-яких його результатів  «Галичанку» не наздогнати жодній команді. Тим паче, що підопічні Тетяни Штефан та Анжели Савченко у сьомому турі прийматимуть  аутсайдера чемпіонату –  тернопільський «Економунівер», тож, очікувано, ще збільшать свою перевагу.
 
Турнірна таблиця (після 6-ти турів (12 ігор):
 
Підготувала Наталія ВАСЬО
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент
Футбол | 29 марта 2024, 05:29 0
В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент

Подопечные Сергея Реброва обыграли исландцев со счетом 2:1 и вышли на чемпионат Европы

НХЛ. Четыре команды вышли в плей-офф, неудачи Колорадо и Нэшвилла
Хоккей | 29 марта 2024, 08:47 1
НХЛ. Четыре команды вышли в плей-офф, неудачи Колорадо и Нэшвилла

Большой игровой день состоялся в Лиге

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.